Fotografia de capçalera: Turó de Sant Jordi, conegut com lo Castellot, Artesa de Segre (la Noguera). 2006.

© Ramon I. Canyelles. Per a la utilització d'aquestes imatges cal sol·licitar autorització a l'autor.

Cliqueu al damunt de les imatges per veure les fotografies ampliades.
___________________________________________________________________________________

dimarts, 29 de desembre del 2009

Illes Cíes. Pontevedra (Galícia)

4 comentaris:

  1. Ara emm posaré una mica cursi, pero quan he vista aquesta fotografia del mar platejat, m'ha vingut al cap que aixó que fas és una meravella, pura poesia. El mar pura plata.

    Anita Noire

    ResponElimina
  2. El que té mèrit és el que fas tu amb els teus escrits, allò sí que és creació. Això meu és tan simple com obrir l'obturador de la càmera per que hi entri la llum que, simplement, copia sobre un sensor electrònic el que hi ha al davant. El paisatge, la llum, la gent, les flors, els arbres, l'ambient... tots aquests elements i sentiments que tu crees i recrees en els teus texts, en les fotografies no ho invento pas jo, ja hi son al moment d'oprimir el disparador. Tu crees, jo copio.

    Ramon I. Canyelles

    ResponElimina
  3. Si fos tan fàcil, tots fariem unes fotos meravelloses i no és el cas. Tu diràs el que vulguis i jo continuaré pensant que són una meravella i pura poesia.
    ;-)

    ResponElimina
  4. Sembla que m'hagi fet pregar, no ho pretenia. De tota manera, sabent del teu coneixement i sensibilitat en les diverses arts plàstiques, cal que accepti la teva valoració com un gran elogi. Gràcies Anita, celebro molt que t'agradin.

    ResponElimina